> Home > Preduzeće > Koncern

Koncern

Mi smo ćerka preduzeće kompanije Schmid Industrie Holding. Ono što na prvi pogled izgleda kao jedan bezlični koncern, u stvarnosti je jedno porodično preduzeće sa impresivnom istorijom i razvojem. Osnivač koncerna Friedrich Schmid je preduzetnik koji je uspešan još od 1970. godine sa jasnom filozofijom: Uspešnom preduzeću su potrebni angažovani i dobro kvalifikovani saradnici kao i inovativni i kvalitativno visoko vredni proizvodi. Nadalje je jedna solidna osnova preduzeća neizostavna.

Sve delatnosti trebaju da postave čoveka u centar pažnje i da se primenjuju uz poštovanje prema prirodi i odgovorno postupanje sa vrednim resursima.

Sa ovim principima i sa velikom ekonomskom dovitljivošću, Friedrich Schmid je stalno širio svoje preduzetničke poduhvate i 1997. godine obuhvatio pod jednim imenom kompanije Schmid Industrie Holding. Koncernu danas pripada preko 90 preduzeća i strateška učešća u mnogim evropskim zemljama kao i u Kini.

Od 2009. godine sa mag. Robertom Schmidom operativne poslove vodi druga generacija. Uprkos svojoj veličini holding je uvek zadržao karakteristike porodičnog preduzeća. Klijenti i partneri dobivaju najveću moguću podršku i dobiće individualno savetovanje. Timski duh i timski rad imaju najveću vrednost u preduzeću.


 

Lorencic katalog

Online katalog možete prelistati ili preuzeti downloadom

Na katalog

Stručno savetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaji za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen