> Home > mLorencic

mLorencic

Sveobuhvatan servis u radionici

Naručite građevinski alat, mašine i materijal iz udobnosti vašeg pametnog telefona. Brzo, jednostavno i pouzdano.

Preuzmite aplikaciju danas!


> mLorencic uputstvo


> Google Play


> App Store


> desktop verzija


Upoznajte našu inovativnu aplikaciju za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala - vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske firme, profesionalni majstor ili trgovac, mi smo ovde da vam olakšamo život i učinimo vaše građevinske projekte uspešnima.

Naša aplikacija vam pruža sve što vam treba na jednom mestu, eliminirajući potrebu za dugim čekanjima u redovima i traženjem po prodavnicama. Sada možete pregledati i naručiti širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta iz udobnosti svog doma ili radnog mesta.

Jednostavna i intuitivna navigacija našom aplikacijom čini proces odabira proizvoda jednostavnim i efikasnim. Kategorizovani proizvodi, detaljni opisi, slike i prikaz stanja omogućuju vam informaciju i izbor prilikom odabira građevinskog alata, mašina i materijala koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira tražite li električne alate, ručne alate, građevinske mašine ili materijale kao što su profili, mobilna ograda ili skela, naša aplikacija će vam pružiti širok spektar proizvoda visoke kvalitete.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u korpu i završite narudžbinu sa nekoliko jednostavnih koraka. Bez dugotrajnih papirnih obrazaca ili telefonskih poziva - samo nekoliko dodira na ekranu i vaša narudžbina je poslata. Naša aplikacija je dizajnirana kako bi vam pružila brz, siguran i praktičan način naručivanja građevinskog materijala i alata.

Nudimo vam fleksibilne opcije isporuke. Vašu robu možemo sigurno dostaviti na vašu adresu, brinući se da stigne na vreme i u savršenom stanju. Takođe vam pružamo mogućnost da osobno preuzmete robu u našoj poslovnici u Beogradu.. Vi odaberite onu opciju koja vam najviše odgovara, a za ostalo će se pobrinuti naš pouzdan i profesionalni tim posvećen brzoj obradi vaše narudžbine.

Nemojte više gubiti vreme i energiju tražeći po različitim trgovinama ili čekajući u redovima. Preuzmite našu aplikaciju sada i uđite u svet jednostavnog, sigurnog i učinkovitog naručivanja građevinskog alata, mašina i materijala. Postanite deo naše rastuće zajednice zadovoljnih korisnika i doživite revoluciju u građevinskoj industriji.

Lorencic + Tehnika i servis za građevinskog profesionalca! 

Lorencic katalog

Online katalog možete prelistati ili preuzeti downloadom

Na katalog

Stručno savetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaji za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen