> Home > Novosti

Novosti

 

Akcijska ponuda 01/2020

Poštovani kupci,


obzirom da je situacija sa korona virusom uzrokovala brojne probleme i zastoje, u pogledu prezentovanja i nabavke proizvoda, odlučili smo da važnost akcijske ponude produžimo i na naredna 4 meseca, dakle do 30.09.2020. Nadamo se da ćete imati dovoljno vremena da se informišete o akcijskoj ponudi, i snabdete se odabranim proizvodima.

Sve dalje informacije možete dobiti od vašeg komercijaliste, a kompletnu ponudu naći ćete u Download sekciji.

Vaš Lorencic tim

INFO - POSLOVANJE NAKON KORONA KRIZE

Zahvaljujemo se svima na pridržavanju preporučenih zdravstvenih i drugih mera tokom same krize. Našli smo rešenja i mogučnosti da prođemo kroz celu situaciju bezbedno, primenjujući sve preporučene mere.

Naglašavamo da ostajemo odgovorni, i da i dalje primenjujemo potrebne propisane zaštitne mere.

Hvala svima i puno uspeha u daljem radu,

vaš Lorencic team

INFO - POSLOVANJE U KORONA KRIZI (ver. 31.3.)

Usled novonastale situacije sa širenjem Covid-19 virusa i različitih preventivnih direktiva od strane Vlade Republike Srbije, a i same kompanije, Lorencic d.o.o. obavešta sve cenjene klijente i kooperante o izmenjenom radnom vremenu. Radno vreme radnim danima biće između 7 i 13 časova, od ponedeljka do petka. Ova odluka menjaće se u skladu sa situacijom i eventualnim novim merama. Lorencic d.o.o. želi da trenutna situacija ne utiče na poslovanje same kompanije i odnos prema klijentima. Trudićemo se da ispunimo sve ugovorne obaveze i dnevne isporuke proizvoda, poštujući sve preporuke higijenske i zdravstvene zaštite naših radnika, klijenata i prevoznika. Molimo vas da u ovoj situaciji imate razumevanja, i u pogledu organizacije, kao i rokova isporuke, jer se logistička slika menja iz sata u sat, i za sada je na žalost vrlo teška. Želimo svima dobro zdravlje, ostajte kod kuće, izborićemo se zajedno i sa ovim problemom. Vaš Lorencic team

 

Mašine za estrih BMS ponovo u Lorencic ponudi!

Lorencic Bauservice i BMS Bau-Maschinen-Service AG sa zadovoljstvom obaveštavaju da je dogovorena i obnovljena međusobna partnerska saradnja, i da će se međusobni uspeh proteklih godina ponovo i dalje razvijati.
Mašine za estrih BMS - ponovo smo u plamenu!
Lorencic Bauservice i BMS "SPECIJALISTI ZA ELEKTRIČNE MAŠINE" sada su vam dostupni kao snažni partneri i uveravaju najboljim uslugama i inovativnom mašinskom tehnologijom made in Germany.
Od sada će Lorencic Bauservice ponovo distribuirati i servisirati kompletni program BMS Bau-Maschinen-Service AG. Na brojnim lokacijama i stručnim savetovanjem prilagođenim Vašim potrebama, uvek smo Vam na raspolaganju

 

PFT SWING AIRLESS

Novo iz PFT-a! Swing Airless - mašina za mašinski nanos glet mase!

 


Ovde možete pogledati koje su cene ukoliko mašine ili uređaje iznajmljujete: dnevno,nedeljno ili mesečno.Pozovite nas!

 

G4 neXt Generation!

Poštovani kupci,
želimo da Vam pretstavimo novi model PFT G4 mašine za malterisanje, NEXT GENERATION. U prilogu možete pročitati koje su sve izmene napravljene kako bi Vaš rad i kvalitet koji pružate protekao beskompromisno na opšte zadovoljstvo svih učesnika na gradilištu.Izvolite,dođite i uverite se sami, rado ćemo Vas informisati o svemu.

 

PROFOX- novi brend iz Lorencica

Poštovani kupci,

želimo da Vam predstavimo novu robnu marku iz Lorencica PROFOX. Ovaj brend obuhvata mašine za malterisanje, silomate, ručne miksere, profile, trake za lepljenje i još mnogo toga. U prilogu imate neke od proizvoda sa karakteristikama .Ukoliko ste zainteresovani za neki od proizvoda marke PROFOX javite se kako bismo zajedničkim angažovanjem pronašli odgovarajući proizvod za Vas.

 
 

Lorencic katalog

Online katalog možete prelistati ili preuzeti downloadom

Na katalog

Stručno savetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaji za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen