> Home > Novosti

Novosti

 

AKCIJA BMP 6 + BITUMEN

Ponuda važi od 14. februara 2024. do 31. marta 2024. Cene su izražene bez PDV-a. CENE SU PODLOŽNE PROMENI. Ne odgovaramo za eventualne greške u štampi. Akcija važi za teritoriju Srbije. Neke od slika su simbolične i razlikuju se od artikala.

 

Rokamat

ROKAMAT Chameleon i leđni usisavač RVC-L dinamičan su deo u svetu gradnje i renoviranja. Svestran i moćan alat za www.lorencic.rs Tehnika+servis za građevinskeprofesionalce! 249000 din broj obrtaja motora 2600 - 10000 O/min, snaga 1100 W / 230 V / 50 tj. 60 Hz, max. protok vazduha 60 l/sek, zapremina vrećice 15 l, završnu obradu glatkih površina. U kombinaciji sa usisavačem, uspešnost i čistoća posla podižu se na viši nivo. pripremu površina, sposoban da uspešno ukloni staru boju, malter i premaze sa zidova i metalnih užeta, a istovremeno pruža finu završnu obradu glatkih površina. U kombinaciji sa usisavačem, uspešnost i čistoća posla podižu se na viši nivo.

 

Lepljive trake

Pogledajte naše trake, njihovo svojstvo i način primjene !

 

Mobilna aplikacija

Ulazimo u novu eru poslovanja!

Naručite građevinski alat, strojeve i materijal iz udobnosti vašeg pametnog telefona. Brzo, jednostavno i pouzdano. Preuzmite aplikaciju danas!

Upoznajte našu inovativnu aplikaciju za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala - vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske firme, profesionalni majstor ili trgovac, mi smo ovde da vam olakšamo život i učinimo vaše građevinske projekte uspešnima.

Naša aplikacija vam pruža sve što vam treba na jednom mestu, eliminirajući potrebu za dugim čekanjima u redovima i traženjem po prodavnicama. Sada možete pregledati i naručiti širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta iz udobnosti svog doma ili radnog mesta.

Jednostavna i intuitivna navigacija našom aplikacijom čini proces odabira proizvoda jednostavnim i efikasnim. Kategorizovani proizvodi, detaljni opisi, slike i prikaz stanja omogućuju vam informaciju i izbor prilikom odabira građevinskog alata, mašina i materijala koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira tražite li električne alate, ručne alate, građevinske mašine ili materijale kao što su profili, mobilna ograda ili skela, naša aplikacija će vam pružiti širok spektar proizvoda visoke kvalitete.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u korpu i završite narudžbinu sa nekoliko jednostavnih koraka. Bez dugotrajnih papirnih obrazaca ili telefonskih poziva - samo nekoliko dodira na ekranu i vaša narudžbina je poslata. Naša aplikacija je dizajnirana kako bi vam pružila brz, siguran i praktičan način naručivanja građevinskog materijala i alata.

Nudimo vam fleksibilne opcije isporuke. Vašu robu možemo sigurno dostaviti na vašu adresu, brinući se da stigne na vreme i u savršenom stanju. Takođe vam pružamo mogućnost da osobno preuzmete robu u našoj poslovnici u Beogradu.. Vi odaberite onu opciju koja vam najviše odgovara, a za ostalo će se pobrinuti naš pouzdan i profesionalni tim posvećen brzoj obradi vaše narudžbine.

Nemojte više gubiti vreme i energiju tražeći po različitim trgovinama ili čekajući u redovima. Preuzmite našu aplikaciju sada i uđite u svet jednostavnog, sigurnog i učinkovitog naručivanja građevinskog alata, mašina i materijala. Postanite deo naše rastuće zajednice zadovoljnih korisnika i doživite revoluciju u građevinskoj industriji.

Lorencic + Tehnika i servis za građevinskog profesionalca!


 

BENTOCARPET V5

Betonkarpet V5V visokokvalitetni geosintetički tepih sa bontonitnom ispunom za Hidroizolacione radove u građevinarstvu. Efikasna hidroizolacija podzemnih konstrukcija. Brza i jednostavn augradnja. Izrazito samozaceljujuće svojstvo. Ekološki prihvatljiv sistem. Na primer: BETONKARPET V5 je pripremljen za hidrauličnu izolaciju i zaštitu podzemnih delova konstrukcija, horizontalnih i vertikalnih površina kao što su temeljne ploče, zidovi i sl. Kod izgradnje objekata kao što su podrumi, garaže, skloništa, podhodnici, tuneli i ostali objekti pod zemljom

 

AKCIJA! PFT SWING L + LOTUS XS r

Ne propustite jedinstvenu priliku!!!

Akcija se produžuje do 31.12.2023.

Za više informacija kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

 

TENAX LABOR

NOVO!
Signalna građevinska ograda orange

 

NOVO - PFT LOTUS XS r

Protočni mješač za glet mase.


Ova verzija LOTUS XS r dolazi sa mješačem za glet masu i sa poklopcem s rupama. Prednost je u tome što ima već ugrađen mjerač protoka vode, ali i to što ima gumenu cijev za miješanje tako da je čišćenje neusporedivo lakše nego kod čelične cijevi.

Ukoliko vam je potreban protočni mješač za glet mase, ovo je odličan izbor za vas!

Tehnički podaci:
Učinak miješanja: - 20l/min
Mjerač protoka vode
Cijev za miješanje: - gumena cijev
Max. granulacija: - 4mm
Pogonski motor: - 1,3kW
Broj okretaja: - 280O/min
Priključak struje: - 230 V, 1 faza, 50Hz
Piključak vode: - 3/4" crijevo
Volumen posude: - 50 l
Dimenzije (DxŠxV): - 1215x645x880-1020mm
Težina: - ~70kg

 

Akcijski letak - RASPRODAJA!

Akcija traje do isteka zaliha!

 

KRAUSE - novi standard DIN EN 1004-1 za mobilnu skelu

Novi standard DIN EN 1004-1 za mobilne radne platforme (mobilne skele)

Nesreće s mobilnim radnim platformama na gradilištima i u privatnom sektroru su već neko vrijeme žarište nesreća. To se odnosi na procese montaže i demontaže, kao i njihovu uporabu.

Serija normi DIN EN 1004 koje se primjenjuju na te skele se posljednjih nekoliko mjeseci redovito revidiraju i osiguravaju temeljne promjene na mobilnim radnim platformama koje na snagu stupaju 01.12.2021. Osim proširenja područja valjanosti, definirane su i temeljne promjene u montaži i statici skele.

Dodatne informacije i sve ostale promjene standarda u odnosu na naše skele možete vidjeti ovdje: Die neue Norm DIN EN 1004-1 für fahrbare Arbeitsbühnen (FahrGerüste) - die wichtigsten Fakten (krause-systems.de)

 

Reklamacije

Poštovani kupci,
postupak rešavanja eventualnih reklamacija od sada možete obaviti na brz i jednostavn način, popunjavanjem kratkog upitnika na linku
Reklamacija_LRS (jotform.com)
Vašu reklamaciju primićemo odmah i u najkraćem mogućem roku dostaviti Vam odgovor.
Nadamo se da ćete ovu opciju što manje koristiti :-)

 

Mašine za estrih BMS ponovo u Lorencic ponudi!

Lorencic Bauservice i BMS Bau-Maschinen-Service AG sa zadovoljstvom obaveštavaju da je dogovorena i obnovljena međusobna partnerska saradnja, i da će se međusobni uspeh proteklih godina ponovo i dalje razvijati.
Mašine za estrih BMS - ponovo smo u plamenu!
Lorencic Bauservice i BMS "SPECIJALISTI ZA ELEKTRIČNE MAŠINE" sada su vam dostupni kao snažni partneri i uveravaju najboljim uslugama i inovativnom mašinskom tehnologijom made in Germany.
Od sada će Lorencic Bauservice ponovo distribuirati i servisirati kompletni program BMS Bau-Maschinen-Service AG. Na brojnim lokacijama i stručnim savetovanjem prilagođenim Vašim potrebama, uvek smo Vam na raspolaganju

 
 

Lorencic katalog

Online katalog možete prelistati ili preuzeti downloadom

Na katalog

Stručno savetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaji za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen